אבקת מרווה תבלין יצור עצמי

אבקת מרווה תבלין יצור עצמי,

לגדל מרווה ואו לקנות חבילת מרווה ליבש כ25 עלים,

לטחון בבלנדר חזק ואו במעבד מזון לאבקה,

לאחסן במקרר מתאים לתיבול תבשילים מאפים מרקים רוטבים ופסטות השימוש במסורה התבלין חזק ודומיננטי ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>