קיניידלך טבעוני ללא גלוטן במרק שורשים כשר לפסח

קינידלך טבעוני ללא גלוטן במרק שורשים כשר לפסח,

להרתיח כוס וחצי מים עם 80 מ"ל שמן וכפית אבקת מרק פרווה,

להעביר לקערת ערבוב,

להוסיף כוס וחצי שיבולת שועל ללא גלוטן טחונה גס (2 כוסות לפני הטחינה)ו4 כפות שקדים טחונים לערבב,

להוסיף 3 כפות טחינה גולמית 1 בצל מקורמל קצוץ דקדק חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית אבקת אפייה לערבב,

לתת לנוח במקרר שעתיים,

ליצור עם ידיים רטובות כדורים בקוטר 2 וחצי ס"מ,

להרתיח מים עם כפית מלח הימלייה,

להכניס את הכדורים להביא לרתיחה נוספת עד שהקינידלך צפים 3 דקות,

להוציא להעביר למרק ובתאבון.(הקינידלך מבושלים בנפרד כדאי שהמרק ישאיר צלול)(יצאו לי 28 קינידלך)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>