מיני תפו"א אדומים בתערובת תבלינים אדומה

מיני תפו"א אדומים בתערובת תבלינים אדומה,

לבשל עד רכות 2 ק"ג מיני תפו"א אדומים מקולפים לסנן,

לטגן לפתיחת טעמים: ב 2 כפות שמן זית 2 כפות פפריקה כף אבקת מרק פרווה רבע כפית כמון חצי כפית אבקת שום כפית אבקת בצל חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם במשך 2 דקות,

להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,

להוסיף את תפו"א המסוננים לערבב לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>