מגדרה כוסמת ועדשים שחורות ופסטה שיבולים

מג'דרה כוסמת ועדשים שחורות ופסטה שיבולים,

לבשל כוס עדשים שחורות עד רכות לסנן,

לבשל כוס וחצי כוסמת (לקחת כוס וחצי כוסמת קלויה (חומה)לטגן קלות ב2 כפות שמן זית להוסיף 3 וחצי כוסות מים לבשל על אש קטנה עד ספיגת כל הנוזלים),

להוסיף לכוסמת את העדשים המבושלות 4 בצלים מקורמלים חצי כפית פלפל שחור גרוס כף אבקת מרק פרווה לערבב,

לבשל חבילת פסטה שבולים (אפשר כל פסטה)לסנן,

להעביר לכוסמת לערבב על אש קטנה 5 דקות מלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>