מאפינס טבעוני עם דלעת ערמונים ערמונים שוקולד ציפס מקמח קוסמין מלא

מאפינס טבעוני עם דלעת ערמונים וערמונים ושוקולד צ'יפס מקמח קוסמין מלא,

לקחת דלעת ערמונים לחתוך לחצי להוציא גרעינים למרוח שמן זית להכניס לתנור לאפות עד רכות לקרר,

להוציא את התוכן להכין פירה,

לערבב בקערה כוס וחצי רסק תפוחי עץ ללא סוכר וכוס סוכר דמררה,

להוסיף 50 ג"ר נטורינה מומסת במיקרו (נטורינה – מבית שמרית סדרת תחליפי מרגרינה המבוססת על שמנים צמחיים בעלי ערכים תזונתיים מוספים, המהווה תחליף פרווה וטבעוני לחמאה ותחליף בעל יתרונות תזונתיים על פני מוצרי המרגרינה הקיימים כיום בשוק נטורינה היא ללא שומן מוקשה, ללא שומן טראנס ובטעם ניטרלי (ללא טעם קוקוס או זית) נטורינה מתאימה לאפיית פרווה (יכולה להחליף חמאה בכל מאפה ולכן מתאימה גם לטבעונים (מאושר ע"י vegan friendly) ולרגישים ללקטוז.)

כוס מיץ תפוזים כפית קינמון כפית תמצית ווניל לערבב,

להוסיף 3 כוסות קמח קוסמין מלא שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב,

להוסיף חבילת ערמונים בוואקום חתוכים דקדק את פירה דלעת הערמונים 100 ג"ר שוקולד צ'יפס מריר 66% לערבב,

לשמן בריסוס עדין מנג'אטים מ"ס 5 בתבנית תאים למלא 43 גובה,

לקשט אם שוקולד צ'יפס,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות ל14 דקות ובתאבון.(יוצאים 24 מאפינס בשני סבבים של אפייה)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>