מאפינס טבעוני חרובים תפוחים ובננה ושוקולד ציפס

מאפינס טבעוני חרובים תפוחים בננה ושוקולד צ'יפס,

לקחת כוס רסק תפוחי עץ טבעי ללא תוספת סוכר להוסיף 43 כוס סוכר דמררה לערבב,

להוסיף כפית תמצית ווניל כוס מיץ תפוזים 43 כוס שמן 43 כוס אבקת חרובים (תוצרת עצמית)לערבב,

להוסיף 3 כוסות קמח קוסמין מלא שקית אבקת אפייה חצי כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב,

להוסיף 4 בננות בשלות חתוכות דק ו100 ג"ר שוקולד צ'יפס מריר 66% לערבב,

לרסס בשמן מנג'טים מ"ס 5 בתבנית תאים למלא מהתערובת 43 גובה,

לפזר לקישוט מעט שוקולד צ'יפס,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות ל14 דקות ואו עד שיוצא קיסם לח ובתאבון (יוצאים 24 מאפינס יש לאפות בשני סבבים)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>