מאפינס טבעוני בננה שוקולד ציפס מקמח קוסמין מלא

מאפינס טבעוני בננה שוקולד צ'יפס מקמח קוסמין מלא,

לערבב בקערה כוס רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר עם חצי כוס סוכר דמררה,

להוסיף 4 כפות סילן כוס חלב (משקה)שקדים בטעם ווניל 100 ג"ר נטורינה שמן זית מומסת (במיקרו),

( נטורינה – מבית שמרית
סדרת תחליפי מרגרינה המבוססת על שמנים צמחיים בעלי ערכים תזונתיים מוספים, המהווה תחליף פרווה וטבעוני לחמאה ותחליף בעל יתרונות תזונתיים על פני מוצרי המרגרינה הקיימים כיום בשוק.
נטורינה היא ללא שומן מוקשה, ללא שומן טראנס ובטעם ניטרלי (ללא טעם קוקוס או זית) נטורינה מתאימה לאפיית פרווה (יכולה להחליף חמאה בכל מאפה ולכן מתאימה גם לטבעונים (מאושר ע"י vegan friendly) ולרגישים ללקטוז.).

כפית תמצית ווניל חצי כפית קינמון לערבב,

להוסיף 3 כוסות קמח קוסמין מלא 1 שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב,

להוסיף 4 בננות בשלות מעוכות 100 ג"ר שוקולד צ'יפס מריר 66% לערבב,

לשמן בהתזה עדינה מנז'אטים מ"ס 5 בתבנית תאים למלא מהתערובת 43 גובה,

לקשט עם שוקולד צ'יפס מריר 66% להכניס לתנור חם על 190 מעלות ל14 דקות ובתאבון.(יוצאים 24 מאפינס אפייה בשני סבבים)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>