לימון כבוש טבעי

לימון כבוש,

לחתוך לימונים (עדיף לימונים מעץ לא מהחנות לשטוף מאבק אם מהחנות לשטוף להוריד את שכבת הדונג עם ספוג וסבון),

לפרוסות דקות בין חצי ס"מ ל 1 ס"מ להוציא חרצנים,

לסדר בכלי שטוח שכבה לפזר מלח גס להוסיף שכבה לפזר מלח גס ועוד שכבות עד שנגמר הלימון,

לכסות בניילון נצמד ליומיים לנקות שאריות מלח ע"י ניעור (לא לשטוף),

לסדר בצנצנות מעוקרות עם מים רותחים ליבש (המילוי בעזרת מזלג לא ביד),

למלא מיץ לימון טבעי עד ס"מ מהמכסה להוסיף שמן זית ס"מ 1 להניח באור (לא בשמש)למשך שבוע,

למקרר לחודשים רבים לא להוציא מהצנצנות עם היד רק עם מזלג (את המים שנוצרו בהשריה עם המלח שופכים)ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>