לחם קינואה טבעוני ללא גלוטן עם גרעינים

לחם קינואה טבעוני ללא גלוטן עם גרעינים,

לבשל כוס וחצי קינואה לצנן,

לערבב בקערה 6 כפות טחינה גולמית כף וחצי מייפל כף וחצי שמן זית כפית מלח הימלייה 5 כפות קורנפלור מומסות בחצי כוס מים,

להוסיף לקינואה לערבב,

להוסיף 31 כוס גרעיני חמנייה 31 כוס גרעיני דלעת 41 כוס זרעי פשתן 41 כוס שומשום קלוי 43 כפית סודה לשתייה לערבב,

לקחת תבנית לחם (אנגליש קייק גדולה) להניח נייר אפייה משומן,

להכניס את התערובת לישר לפזר מעל מעט מגרעיני החמנייה הדלעת הפשתן והשומשום לקישוט,

להכניס מכוסה עם נייר כסף לתנור חם על 200 מעלות לאפות 40 דקות,

להסיר את הכסוי להוריד ל180 מעלות ל10 דקות להוציא מהתנור,

לקרר שעתיים ואז לחתוך ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>