לביבות משאריות פירה תפו"א טבעוני עם טחינה ובצל מקורמל

לביבות משאריות פירה תפו"א טבעוני עם טחינה ובצל מקורמל,

הפירה מיום קודם: פירה תפו"א טבעוני עם טחינה ובצל מקורמל,לבשל בקוביות 2 ק"ג תפו"א עם כפית מלח עד רכות לסנן ליבש על האש 5 דקות להכין פירה דקדק (אני השתמשתי עם מכשיר לפירה בחורים הקטנים ביותר),

להוסיף 3 בצלים מקורמלים חצי כפית פלפל שחור גרוס 43 כוס טחינה גולמית לערבב מלח לפי הטעם ובתאבון.

לחמם מחבת עם 2 כפות שמן זית ליצור משאריות הפירה קציצות בקוטר 5 ס"מ פחוסות לטגן משני הצדדים עד הזהבה יפה ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>