לביבה משפחתית מהפירה תפו"א וזיתים מאתמול

לביבה משפחתית מהפירה תפו"א וזיתים מאתמול,

נשאר פירה עם זיתים מאתמול!!!,

( לבשל בקוביות 1 ורבע ק"ג תפו"א עם כפית מלח הימלייה וכפית אבקת מרק פרווה עד רכות לסנן,

ליבש על האש 5 דקות,

להכין פירה הכי דק שאפשר (אני השתמשתי במכשיר פירה ידני עם החורים הקטנים),

להוסיף 3 בצלים מקורמלים כוס וחצי טבעות זיתים ירוקים חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב לקרר)

לחמם מחבת נון סטיק (שאינה נדבקת)

ואו לרסס מחבת בשמן זית להניח את שאריות הפירה לדחוס ללביבה לטגן עד הזהבה להפוך (או בהנפה או בעזרת צלחת)לטגן מהצד השני להעביר לצלחת ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>