פרחי כרובית אפויים בתנור עם טחינה וצילי מתוק

פרחי כרובית אפויים בתנור עם טחינה וצילי מתוק,

לקחת ראש כרובית (2 ק"ג)לפרק לפרחים בינוניים (3-4 ס"מ)(משקל הכרובית המפורקת ללא הגזעים 1 וחצי ק"ג),

להכניס לקערה לפזר מעל תוך ערבוב 10 כפות שמן זית,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעל מעט מעט מלח גס,

להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד רכות והשחמה יפה לקרר,

להכניס לקערה להוסיף כוס וחצי טחינה מוכנה ו6 כפות צילי מתוק לערבב,

להכניס למקרר ל4 שעות לספיגת טעמים ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>