ירקות שורש (גזר סלק שורש פטרוזיליה ושורש סלרי)בניחוח תימין ומלח גס בתנור

ירקות שורש (גזר סלק שורש פטרוזיליה ושורש סלרי)בניחוח תימין ומלח גס בתנור,

לקלף 8 גזרים לחתוך לטבעות אלכסוניות בעובי 1 ס"מ להכניס לקערה לזלף 3 כפות שמן זית לערבב לכיסוי מלא,,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

לקחת 4 שורשי פטרוזיליה לקלף לחתוך לטבעות של 1 ס"מ לקחת 2 סלקים מקולפים לחתוך לרבעי טבעות בעובי 1 ס"מ לקחת שורש סלרי לקלף לחתוך לרבעי טבעות בעובי 1 ס"מ לחזור עם כל הירקות עם הקערה והשמן להניח על נייר האפייה,

לפזר מעל מעט תבלין תימין יבש ומעט מעט מלח גס,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד ריכוך השורשים ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>