טירמיסו לראש השנה עם אייריש קרים בכוסות אישיות

טירמיסו לראש השנה עם אייריש קרים בכוסות אישיות,

להקציף 2 שמנת מתוקה עם כוס חלב וחצי חבילה פודניג וניל להכניס למקרר,

לערבב 2 גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר עם 43 כוס אבקת סוכר להוסיף רבע כוס אייריש קרים (אפשר 20 טיפות תמצית אייריש קרים),

לערבב לקפל את הגבינה לקצפת בזהירות,

להכניס לשקית זילוף עם צנתר משונן,

להכין קפה מ2 כוסות מים ו4 כפיות נס קפה לקרר,

לטבול בקפה (הקר)רבעי עוגיות בישקוטים (אני השתמשתי בעוגיות בישקוטים בטעם קקאו) להניח בתחתית כוס ההגשה,

לזלף מהקרם שיכבה דקה,

לפזר פירורי שוקולד מריר 60% ואבקת קקאו,

לחזור על הפעולה בשכבה שנייה למקרר ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>