קירמול בצל לפי שלבים להקפאה

קירמול בצל לפי שלבים להקפאה,

לחתוך בצל לחתיכות קטנות,

(אני חתכתי 8 ק"ג בצל לשתי מחבתות סוטאז גדולות 32),

להכניס למחבת 300 מ"ל שמן להכניס את הבצל שהשמן קר לקרמל (לטגן) על אש קטנה עד קבלת צבע קרמל לבצל (מחימום הבצל הסוכר שבו הופך לקרמל),

אם נדבק למחבת להוסיף חצי כוס מים הם ינקו את תחתית המחבת (המים התאיידו ),

אפשר לזרז את הקירמול בהוספת כף סוכר בגמר הקירמול,

להעביר למסננת מעל סיר לירידת עודפי השמן להכניס לכלי אכסון ולפריזר ובתאבון. (השמן ניתן לשימוש לתבשילים –הוא לא שרוף)(כל כף וחצי בצל מקורמל=לבצל בגודל אגרוף גדול לפני טיגון) 

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>