טיגון כרישה לתבשילים מאפים מרקים ואחסון בפריזר

טיגון כרישה לתבשילים מאפים מרקים ואחסון בפריזר,

לקחת 2 ק"ג כרישה לנקות מחול שורשים ועלים לא יפים,

לקצוץ לטבעות של 2 מ"מ במעבד מזון ואו מנדולינה ואו סכין,

לטגן עד הזהבה פלוס,

להניח על מסננת מעל כלי לירידת עודפי השמן,

לאכסן בפריזר בקופסאות (עד חצי שנה)

פתרון טוב בזמן שהכרישה זולה,

מתאים לתבשילים מאפים מרקים והמחבת מתלכלכת פעם אחת ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>