טורטייה טבעונית ממולאת בסלט אבוקדו

טורטייה טבעונית ממולאת בסלט אבוקדו,

לטורטייה: (להשרות ל4 שעות 400 ג"ר כוסמת ירוקה (לא קלוייה=חומה)לשטוף לסנן להכניס לבלנדר חזק עם 3 כוסות מים לטחון לתערובת חלקה ודקה (דמוי יוגורט נוזלי)להעביר לקערה,להוסיף כפית מלח הימלייה כף עלי זעתר יבשים טחונים לערבב,לחמם ללא שמן במחבת נון סטיק (שאינה נדבקת)להוסיף מצקת מהתערובת לגלגל שתהיה על כל המחבת לאפות על הכריים עד שמתייבש מלמעלה ואינו נדבק למטה (אין צורף להפוך),

לסלט אבוקדו: לגרד על פומפייה גסה 2 אבוקדו בשלים אבל לא רכים מדי,להוסיף 21 כוס עירית קצוצה דקדק כפית חרדל רבע כפית פלפל שחור גרוס 2 כפות מיץ לימון מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,

לתת לנוח במקרר שעתיים לספיגת טעמים,

למרוח על הטורטייה מהסלט לגלגל ובתאבון.(הטורטייה מתאימה לכל מילוי שרוצים)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>