חמין ספגטי תפו"א ערמונים טבעוני אסלי

חמין ספגטי תפו"א ערמונים טבעוני אסלי,

לקרמל 4 בצלים בשני צבעים בקוביות של 2 ס"מ להוסיף 100 ג"ר רסק עגבניות 4 כפות סילן 2 כפות פפריקה כף אבקת מרק פרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח לבשל 5 דקות להעביר לקערת ערבוב,

להוסיף לקערה 200 ג"ר (2 חבילות)ערמונים בוואקום ,

לבשל 600 ג"ר ספגטי (חבילה וחצי שבורים באמצע)עד ריכוך לסנן להעביר לקערה ולערבב,

לקחת 5 תפו"א גדולים לקלף לחתוך לטבעות של 1 ס"מ לטגן בצד אחד(הטיגון הקל מונע התפרקות תפו"א),

לקחת סיר ג'חנון בקוטר 24 גובה 12 לצפות בנייר אפייה משומן לסדר שכבה מתפו"א שהחלק המטוגן לכיוון נייר האפייה להניח מעל חצי מתערובת הספגטי לסדר שכבה נוספת של תפו"א להוסיף את שארית הספגטי ו43 כוס מים,

לאטום עם נייר כסף והמכסה,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לשעה וחצי להוריד ל90 מעלות ללילה ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>