חמין טבעוני בסיר בישול איטי

חמין טבעוני בסיר בישול איטי,

לטגן 3 בצלים להכניס לסיר בישול איטי,

להוסיף 2 ק"ג תפו"א חתוכים לקובית של3 ס"מ לתבל עם 2 כפות פפריקה 2 כפות סילן חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית אבקת בצל חצי כפית אבקת שום מלח הימלייה לפי הטעם,

להוסיף צרור קשור של קליפות בצל חומות (מוסיף לצבע של החמין),

מים 4 ס"מ מעל תפו"א להפעיל את הסיר על חום גבוה,

לקחת שקית קוקי לחורר אותה עם מחורר דפים (לכניסת הרוטב)להכניס לתוכה 400 ג"ר חומוס מבושל קפוא 400 ג"ר שעועית לבנה מבושלת קפואה ו400 ג"ר שעועית אדומה קפואה לקשור את השקית להשאיר מקום הקטניות תופחות,

להרתיח את החמין שעה וחצי להעביר לחום נמוך,

לקחת שקית קוקי לחורר עם משהוא דק (כמו קיסם)הרבה חורים (לכניסת הרוטב)להכניס לתוכה כוס וחצי אורז בסמטי מלא וכוס וחצי כוסמת ו3 בצלים מקורמלים לערבב לקשור את השקית להשאיר מקום הכוסמת והאורז תופחים,

להניח על תפו"א ,

לאחר שעתיים לסובב את שקית האורז ובכוסמת,

להשאיר את הסיר לפעול כל הלילה על חום נמוך ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>