חמין טבעוני בסיר בישול איטי אסלי

חמין טבעוני בסיר בישול איטי אסלי,(אפשר בתנור)

לטגן 2 בצלים גדולים ברבעי טבעות דקות עד הזהבה פלוס להעביר לסיר,

לקלף ולחתוך 5 גזרים גדולים לטבעות אלכסוניות עם סכין זיגזג (לא חייב)להניח מעל הבצל,

לקלף לנקות מהגרעינים ולחתוך 2 דלורית קטנות לחצאי טבעות של 1 ס"מ להניח מעל הגזר,

לשטוף טוב 10 מיני בטטות להניח (עם הקליפה)על הדלורית,

לקלף 2 שורשים פטרוזיליה לחתוך לשניים להניח מעל,

לחתוך 4 גבעולי סלרי ל3 להניח מעל,

לקחת 2 ראשי שום שלמים לחתוך מעט לגילוי השניים להניח מעל,

לקחת 2 שקיות קוקי,

אחת לחורר (לכניסת הרוטב)במחורר דפים להכניס לתוכה כוס גרגירי חומוס קפואים כוס שעועית לבנה קפואה כוס שעועית אדומה קפואה כוס פול ירוק קפוא לקשור להשאיר מקום בשקית לתפיחת הקטניות להניח מעל,

לקחת את השקית השנייה לחורר חורים קטנים עם קיסם (לכניסת הרוטב),

למלא כוס ורבע אורז בסמטי מלא וחצי כוס אורז פראי (שחור)לערבב לקשור את השקית להשאיר מקום לתפיחת האורזים להניח מעל,

להוסיף לסיר 2 כפות פפריקה 2 כפות סילן כף מלח הימלייה כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית כמון לצקת מים רותחים עד גובה המוצרים,

להפעיל לחום גבוה להרתיח שעה,

להעביר לחום נמוך ל8 שעות ובתאבון.(בתנור:להביא את הסיר לרתיחה של  שעה להעביר לתנור על 90 מעלות ל8 שעות)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה