חמוצים כבושים (כרוב כרובית גזר וסלרי)בחומץ בטעם של פעם

חמוצים כבושים (כרוב כרובית גזר וסלרי)בחומץ בטעם של פעם,

לקחת 2 צנצנות של 2 ליטר לעקר אותם עם כוס מים רותחים לחתוך כרוב בינוני לרצועות בינוניות ראש כרובית לפרק לפרחים קטנים 4 גזרים לטבעות של 2 מ"מ 4 גבעולי סלרי קצוצים דקדק לערבב,

להניח על תחתית הצנצנות כמה גבעולי שמיר 3 שיני שום 2 עלי דפנה למלא ולדחוס את תערובת הירקות להניח מעל כמה גבעולי שמיר 3 שיני שום 2 עלי דפנה,

להכין את נוזלי הכבישה:2 כוסות חומץ 2 כפות סוכר 3 כפות מלח 3 כוסות מים חמימים להמיס את הסוכר והמלח,

לצקת ל2 הצנצנות להשלים עם מים חמימים שבוע ליד חלון ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>