חומוס אפונה צהובה טבעוני אצל היוונים פאווה

חומוס אפונה צהובה טבעוני אצל היוונים פאווה,

לבשל לאחר הרתחה על אש קטנה חצי ק"ג אפונה צהובה יבשה (לא ירוקה)עם 1 וחצי ליטר מים 1 בצל בינוני 5 שיני שום לימון חתוך לשניים עד רכות ואידוי רוב הנוזלים לזרוק את הלימון לקרר,

לסנן את הנוזלים ולשמור,

לרסק בבלנדר ואו מעבד מזון למחית חלקה את האפונה השום והבצל להוסיף מעט מהנוזלים להעביר לקערה,

להוסיף כוס טחינה גולמית 4 כפות שמן זית חצי כפית כמון מלח לפי הטעם לערבב לתערובת חלקה ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>