דלעת ערמונים ממולאת קינואה עם דובדבנים צימוקים קשיו ופטרוזיליה

דלעת ערמונים ממולאת קינואה עם דובדבנים צימוקים קשיו ופטרוזיליה,

לבשל כוס וחצי קינואה עם ציר ירקות (או עם כף אבקת מרק טעם עוף),

להוסיף 50 ג"ר דובדבנים יבשים ו50 ג"ר צימוקים (לאחר השרייה של 10 דקות בכוס מים רותחים)50 ג"ר קשיו מרוסקים וקלויים על מחבת יבשה 43 כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק 4 כפות מייפל מלח פלפל לפי הטעם לערבב,

לקחת 4 דלעות ערמונים להוריד כמה מ"מ מהתחתית ומהראש (ליצור בסיס לעמידה)לחתוך לחצי לרוקן מהפנים (גרעינים),

למרוח שמן זית לתנור על 180 מעלות עד ריכוך והשחמה להוציא,

למלא בתערובת הקינואה בחזרה לתנור ל15 דקות ובתאבון (יוצא מעדן).

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>