גלידת שמנת בננה מנגו ללא תוספת סוכר

גלידת שמנת בננה מנגו ללא תוספת סוכר,

להקפיא ל24 שעות 6 בננות בשלות חתוכות לטבעות דקות ו2 מנגו בינוני גדול בקוביות קטנות,

להקציף שמנת להקצפה 38% (או פחות)להכניס למקרר,

להכניס את הפירות הקפואים למעבד מזון לרסק לפירורים להוסיף שמנת להקצפה 38% (או פחות)להמשיך לעבד למשחה,

להעביר לקערה,

להוסיף את הקצפת הנוספת כפית תמצית ווניל חצי כפית קינמון ולקפל פנימה את הקצפת לתערובת אחידה,

להעביר לקופסה להכניס לפריזר להקפאה ובתאבון.(יוצא מעדן אין תוספת סוכר מלבד הפירות)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>