בייגלה תפו"א עם לב בטעם בצל

בייגלה תפו"א עם לב בטעם בצל,

לקלף תפו"א לחתוך ל2 סירות,

לקרוץ עם קורצן בצורת לב חור למרוח בשמן זית,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה שהצד העגול על הנייר,

לפזר מעט אבקת מרק בצל,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד ריכוך והזהבה יפה מלח לפי הטעם ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>