בורקס לב ממולא בתפוא וגבינות

בורקס לב ממולא בתפו"א וגבינות,

להפשיר 1 חבילת בצק עלים במקרר,

לבשל 1 ק"ג תפו"א עד רכות לסנן להכין פירה לקרר,

להוסיף 200 ג"ר גבינה צהובה מגוררת 200 ג"ר גבינה בולגרית 5% מעודנת מגוררת 2 ביצים חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב,

לפרוס את הבצק לרדד לעובי 2 מ"מ לחתוך עם סכין פיצה לריבועים של 10 ס"מ,

להניח כף של התערובת לכסות בריבוע בצק,

להכניס למכשיר של בורקסים בצורת לכ ללחוץ עם הידיים להוריד שאריות מצק מסביב,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח ביצה מעורבבת עם 3 כפיות מים לפזר שומשום קלוי על מחבת יבשה,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות עד השחמה יפה ובתאבון.(את שאריות הבצק לרדד מחדש לריבועים)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה