ארטישוק עם רוטב לנישנוש

ארטישוק עם רוטב לנשנוש,

לקחת פרחי ארטישוק לחתוך את הגבעול,

לבשל בסיר עם 2 כפות מיץ לימון וחצי כפית מלח חצי שעה מתחילת הרתיחה לסנן את המים,

להכין רוטב:2 כפות מיונז וכף קטשופ ואו רוטב אלף האיים ואו 2 כפות מיונז וכפית חרדל ואו מה שאוהבים,

תולשים עלה עלה טובלים ברוטב ומנשנשים,

בסוף מורידים עם כפית את השערות וחוגגים עם לב הארטישוק והרוטב ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>