אבקת שום טבעית לתיבול ללא חומרים מוספים ומשמרים יצור עצמי

אבקת שום טבעית לתיבול ללא חומרים מוספים ומשמרים,

לקחת 12 ראשי שום לקלף לחתוך לפרוסות דקות להכניס לתנור על נייר אפייה בחום 80 מעלות טורבו עד יבוש (לא לשרוף)מלא לקרר,

לטחון בבלנדר חזק לאבקה ובתאבון (מתאים לתיבול מאפים מרקים ותבשילים).

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>