משה בתיבה כשר לפסח

משה בתיבה כשר לפסח,

להרטיב מצה בחצאים לתת לנוח 10 דקות,

לגלגל נקניקיה מרוחה בקשטופ (אפשר להוסיף חרדל)בחצי מצה,

למרוח ביצה (אפשר שמן זית)ושומשום,

להכניס לתנור על 180 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

 

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>