כבד קצוץ לפסח ושאר ימות השנה,

כבד קצוץ לפסח ושאר ימות השנה,

לטגן עד הזהבה פלוס (קירמול)5 בצלים קצוצים דק,

להוסיף לבצל 600 ג"ר כבדים (צלויים על אש)לטגן בבצל על אש נמוכה עד עשייה (לא ליבש את הכבדים),

לקרר במקרר לפחות 3 שעות לרסק במעבד מזון בפולסים עם כף פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם 5 ביצים קשות קרות עד קבלת מרקם חלק למקרר ובתאבון.

 

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>