ביצים משויישות מתובלות פקנטיות בבישול ארוך ללא גלוטן:
להכניס לסיר צרור קליפות יבשות של בצל סגול ולבן,
להניח מעל ביצים(אני בישלתי שש)להוסיף מעט מלח הימלאיה שליש כפית פלפל שחור גרוס מתובל 2 כפות שמן זית ומים להרתיח 10 דקות,
לתת לכל ביצה כמה מכות עם כף לסדיקת הקליפות,
לבשל על אש הכי קטנה לפחות שעתיים לסנן לקלף ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.