תבשיל תחתיות ארטישוק גזר אפונה שעועית ירוקה ושעועית שחורה טבעוני ללא גלוטן:
לחלוט במים רותחים עם רבע כפית מלח הימלאיה ו 3 כפות מיץ לימון חבילת תחתיות ארטישוק(400 גרם)במשך 6 דקות לסנן לחתוך למשולשים קטנים,
לקרמל בסוטאג 4 בצלים ברבעי טבעות דקות להוסיף,
כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן
שליש כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות להוסיף,
את תחתיות הארטישוק 400 גרם גזר ואפונה קפואים 400 גרם שעועית ירוקה חתוכה קפואה 250 גרם(אחרי בישול) שעועית שחורה לערבב,
לאדות בבצלים 5 דקות להוסיף 2 כוסות מים,
לבשל על אש קטנה עד רכות הירקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.