טבעות קישוא מחוררות עם פסטה טבעוני ללא גלוטן

טבעות קישוא מחוררות עם פסטה טבעוני ללא גלוטן:
לבשל חצי חבילה(200 גרם)פסטה ללא גלוטן לסנן,
לקחת 4 קישואים לקדוח(לחורר)את הגרעינים החוצה לחתוך לטבעות בעובי ס״מ,
להזהיב פלוס 4 בצלים ברבעי טבעות להוסיף,
כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן
רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות להוסיף,
את טבעות הקישואים לערבב לאדות בתערובת 6 דקות להוסיף,
כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה עד רכות הקישואים,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ