טבעות קישוא מחוררות עם פסטה טבעוני ללא גלוטן:
לבשל חצי חבילה(200 גרם)פסטה ללא גלוטן לסנן,
לקחת 4 קישואים לקדוח(לחורר)את הגרעינים החוצה לחתוך לטבעות בעובי ס״מ,
להזהיב פלוס 4 בצלים ברבעי טבעות להוסיף,
כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן
רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות להוסיף,
את טבעות הקישואים לערבב לאדות בתערובת 6 דקות להוסיף,
כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה עד רכות הקישואים,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.