ציפס במחבט מתפוא מבושלים ומתובלים טבעוני ללא גלוטן

ציפס במחבט מתפוא מבושלים ומתובלים טבעוני ללא גלוטן:
לחתוך ק״ג תפו״א אדומים מקולפים לחתיכות של 1.5-2 ס״מ להכניס לסיר,
להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן שליש כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלאיה ומים להרתיח,
לבשל עד רכות לסנן לייבש על האש 4 דקות,
לחמם שמן זית(רבע ס״מ גובה)בסוטאג נון סטיק,
להכניס את תפו״א לטגן(מכל הצדדים) עד הזהבה יפה ובתאבון.
ֿ(יוצא מעדן)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ