שבבי בטטה סגולה לתיבול וצבע טבעית טבעונית ללא גלוטן:
לקחת 4 בטטות סגולות(1 ק״ג)לקלף לחתוך לגוליאנים(מקלונים)עם קולפן ג׳וליאנים ואו במעבד מזון,
להעביר למכונת יבוש ולייבש יבוש מלא(אפשר לייבש בתבנית שטוחה בשמש ואו בתנור על 70 מעלות טורבו עד ייבוש מלא,
מתאים לתיבול ותוספת צבע לאפייה ובישול בטטה סגולה ביפן נחשבת למזון על ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.