כדורי לבנה מסורתיים משודרגים לשבועות בשמן מתובל פיקנטי מבית סבתא אסתר צמחוני ללא גלוטן:
לקחת שמן זית להכניס לצנצנת עם הרבה עלי תימין טרי לתת לספוג טעמים כמה ימים לסנן,
לקחת 1 וחצי ליטר יוגורט 6.5%(חלב בקר) להניח על חיתול בד,
להוסיף 4 שמנת חמוצה %27 וכף מלח הימלאיה לערבב,
לקחת סיר להניח עליו מסננת ולהניח על המסננת את החיתול(לירידת המים),
לקפל את החיתול ולאסוף לחבילה להכניס למקרר ל 24 שעות ואו ל 48 שעות(תלוי במידת המרקם שרוצים-גבינה ואו כדורים)(לרוקן מהסיר נוזלים כמה פעמים),
לגלגל לכדורים בקוטר 2-3 ס״מ להניח על צלחת להכניס למקרר לשעתיים,
לקחת כמה צנצנות למלא חצי צנצנת בכדורים להניח בשני צדדים חצי פלפל חריף חתוך לאורך וענף זעתר,
למלא שמן מתובל עד כיסוי מלא(מי שאוהב יותר חריף להוסיף למעלה חתיכת פלפל חריף)
לסגור מכסה להכניס למקרר ובתאבון.
(ניתן לתבל את הלבנה בשמן זית ועשבי תיבול וגם ליצור כדורי לבנה בטעמים יצאו 85 כדורים)
(מתאים למתנה לחג הפתעה נעימה וטעימה)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.