מאפינס עם בטטה ותפוח עץ בניחוח וניל וקינמון מקמח כוסמין מלא:
לקשקש בקערת ערבוב 4 ביצים להוסיף 200 גרם סוכר דמררה 140 מ״ל שמן כפית תמצית ווניל איכותית טהורה חצי כפית קינמון לערבב,
להוסיף 280 גרם קמח כוסמין מלא שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 200 גרם בטטה מגורדת על פומפייה דקה 200 גרם תפוחי עץ מקולפים מגורדים על פומפייה דקה לערבב,
לקחת 2 תבניות שקעים למלא במנזטים מ״ס 5 לשמן בריסוס עדין,
למלא 3/4 גובה מהתערובת,
לערבב בקערית 4 כפות סוכר וחצי כפית קינמון לפזר מעל המאפינס,
לפזר מעל שבבי שקדים דקים,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות טורבו לאפות 18 דקות כל תבנית בנפרד ובתאבון.
(יצאו 24 מאפינס ניתן להקפיא בטמפרטורת החדר)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.