טפנד זיתים שחורים מזיתים כבושים ביתיים טבעוני ללא גלוטן

טפנד זיתים שחורים מזיתים כבושים ביתיים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 1.5 ק״ג זיתי מונזולינו כבושים(ראה מתכון)לגלען,
להכניס למעבד מזון 3 כפות עלי תימין 4 כפות עלי אורגנו 4 כפות עלי זעתר חצי כוס פטרוזיליה 4 שיני שום כתוש כוס שמון זית לטחון דקדק,
להכניס למעבד מזון 1.1 ק״ג זיתים שחורים מגולענים,
לטחון למרקם הרצוי משחתי ואו גרגירי לאכסן בקופסאות להוסיף מעל התפנד בקופסאות מעט שמן זית לכיסוי ובתאבון.
(אם לא מיועד לילדים אפשר להוסיף חצי כפית צ‘ילי יבש גרוס)
(יצאו 8 קופסאות 1 וחצי ק״ג חצי חולקו חצי הוקפאו)
זיתי מנזלינו מובחרים שחורים כבושים דפוקים עם לימון תימין ושום טבעוני ללא גלוטן:
לקנות 1.5 ק״ג מזן מנזלינו מובחר מחנות גן האמונה אשדוד״,
עכשיו תקופת המסיק רוצו למסוק(לקטוף)זיתים(יש גם בשווקים)
לשטוף טוב מאבק,
לקחת שקית עבה להכניס כוס זיתים להכות עם מארוך על קרש חיתוך להעביר לצנצנת(כך את כל הזיתים),
(יש שיטה נוספת לחרוץ עם סכין שני חתכים משני הצדדים),
להכניס לצנצנות למלא מים לסגור,
להחליף מים כל יום במשך 14 ימים,
לסנן ולשטוף את הזיתים במים,
(בזמן ההשריה נוצרות בועות מתסיסה וזה בסדר)
להכין משרה:על כל ליטר מים להמיס בפנים 75 גרם מלח,
להוסיף לתחתית הצנצנת צרור עלי תימין 3 שיני שום חתוכות לטבעות 2 טבעות לימון חתוכות לארבע,
למלא חצי צנצנת זיתים להניח מעל כמו בתחתית,
למלא זיתים 1 ס״מ מתחת לסוף הצנצנת,
להניח מעל כמו בתחתית,
למלא את מי המשרה עד גובה הזיתים,
למלא עד סוף הצנצנת שמן זית לסגור להניח במקום מוצל חודש ובתאבון.(בקרוב התוצאה)
(טיפים באדיבות אפרת הנדלסמן)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ