למה יותר ויותר ישראלים ממליצים על פירות קפואים מהמפעל? הסיפור מאחורי הבאזז

יש סיבה לכך שיותר ויותר פוסטים בפייסבוק, בקבוצות מתכונים ובשיחות בין שכנים עוסקים בנושא אחד: פירות קפואים.
לא מדובר רק בפתרון פרקטי לימי הקיץ, אלא בשינוי עמוק בהרגלי הצריכה של אלפי משפחות בישראל – מגמה שצומחת מהשטח ומעוררת עניין גם בקרב מי שמעולם לא התעסק עם שייקים או הכין קערת אסאי.

מה שבעבר נתפס כרכישה מקצועית למסעדות או לבתי קפה – הפך כיום למוצר בסיס במקפיא של רבים. הפירות מגיעים שטופים, חתוכים, מוקפאים בשיא הטריות, מוכנים לשימוש מיידי, וחשוב לא פחות – שומרים על הערכים התזונתיים המקוריים שלהם.

אבל מה עומד מאחורי הבאזז הגובר סביב המוצר הזה? ככל הנראה זה השילוב בין קלות השימוש, מגוון האפשרויות שהוא פותח במטבח, והיכולת לשלוט באיכות התזונה בבית – בלי לבזבז זמן, ובלי לפגוע בטעם.

הורים מגלים שזה פתרון מושלם להכנת שייקים מזינים לילדים, ספורטאים משתמשים בזה כבסיס לארוחות קלות לאחר אימון, ואפילו גמלאים מספרים שהם נהנים מהפירות הקפואים כקינוח יומי שלא דורש מאמץ.

"אני מכינה מהם שייק כל בוקר, ובצהריים מוסיפה כמה קוביות ליוגורט," מספרת עדי, תושבת חולון. "אין יותר קל מזה, וזה הרבה יותר בריא מכל חטיף אחר."

והעובדה שמדובר בפירות שמגיעים ישירות מהמפעל – בלי פערי תיווך, בלי חומרים משמרים – רק מחזקת את האמון של הצרכנים. רבים מדווחים שהם התחילו "בקטנה", עם שקית אחת, ומאז הפכו את זה להרגל קבוע במקפיא.

נראה כי הפירות הקפואים הפכו ממוצר נישה לאחד מהמוצרים הכי מומלצים בקרב ישראלים שמחפשים דרך פשוטה, זמינה ובריאה לאכול טוב יותר – כל השנה.

 קרדיט תמונה יח"צ

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר