תבשיל דלורית פלפל אדום שעועית ירוקה ואפונה עם בצל מוזהב טבעוני ללא גלוטן:
לבשל בקוביות של 1 וחצי ס״מ עד רכות דלורית קטנה במשקל כחצי ק״ג עם מעט מלח הימלאיה לסנן,
להזהיב 4 בצלים בחצאי טבעות דקות להוסיף,
כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן
רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות להוסיף,
3 פלפלים אדומים ברצועות דקות באורך 2 ס״מ לאדות בתערובת 5 דקות להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה עד התחלת רכות,
להוסיף את הדלורית 350 גרם שעועית ירוקה חתוכה קפואה 350 גרם אפונה קפואה כוס מים לערבב,
לבשל על אש קטנה לאחר רתיחה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.