קניידלך משודרג עם בצל מקורמל מבית סבתא אסתר כשר לפסח:
לקחת 2 וחצי כוסות קמח מצה להכניס לקערת ערבוב להוסיף,
כף אבקת מרק פרווה 4 כפות שמן זית כפית וחצי מלח חצי כפית פלפל שחור גרוס 2 בצלים מקורלים לערבב,
לצקת לתערובת כוס ו 3/4 מים רותחים לערבב לצנן רבע שעה,
ולערבב פנימה 5 ביצים אחת אחרי השנייה חצי כפית סודה לשתייה או אבקת אפייה,
לתת לנוח חצי שעה ליצור כדורים עם ידיים לחות בקוטר 3 ס“מ,
להרתיח מים עם כף אבקת מרק פרווה להכניס את הכדורים (בכמה סבבים להוציא לאחר שצפו בסיר 2 דקות,
להוסיף למרק ובתאבון.
(את הכדורים מבשלים בנפרד מהמרק להשאיר אותו צח יצאו 54 קניידלך)
(מתאים לכל מרק עוף וירקות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.