חרוסת משודרגת בכדורים אישיים מבית סבתא אסתר כשר לפסח טבעוני ללא גלוטן:
לטחון 100 גרם קשיו קלויים מלוחים קלות לפירורים דקים להעביר לקערה,
להוסיף 3 כוסות שקדים טחונים 3 כפיות תמצית ווניל כוס תירוש 4 כפות מיץ לימון רבע כפית פלפל שחור גרוס כפית קינמון 2 חבילות תמרים בוואקום ללא חרצנים(2 כפול 500 גרם לבדוק שאריות חרצנים וגבעולים)לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 2 תפוחי עץ גראנד מגורדים על פומפייה גסה סחוטים מנוזלים לערבב,
להכניס למקרר לשעה להתקשות,
ליצור עם ידיים לחות כדורים בקוטר 3-4 ס״מ,
לגלגל את הכדורים בפירורים של אגוזי מלך ולילדים סוכריות צבעוניות ובתאבון.
(יצאו 64 כדורים חרוסת)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.