סלט כרוב סגול עשיר עם מיונז ללא גלוטן:
לקחת 2 כרובים סגולים קטנים(כל אחד 500 גרם אין הרבה פחת),
לחתוך לרצועות דקות וקצרות ללא הגבעול באמצע,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף כף סוכר חצי כפית מלח הימלאיה 4 כפות מיץ לימון שליש כוס חומץ,
לערבב ולקווצץ(מסז)עם הידיים 4 דקות,
להוסיף 6 כפות מיונז לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.