אטריות(מקלוני אורז) עם ציפס בטטה לבנה בטעם ערמונים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
להשרות 250 גרם מקלוני אורז במים לשלוש שעות,
לגזור לאורך 5-6 ס״מ לסנן,
להכין צ׳יפס מבטטה לבנה:לקחת בטטה לבנה או כמה בטטות בטעם ערמונים לקלף לחתוך לטבעות בעובי 1 וחצי ס״מ ולקוביות של 1 וחצי ס״מ, לחמם שמן עמוק,
לטגן עד רכות והזהבה יפה להניח על נייר סופג,
לקרמל 3 בצלים בחצאי טבעות דקות להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן חצי כפית מלח הימלאיה רבע כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את האטריות וכוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את הציפס לערבב על האש קטנה 3 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.