ציפס בטטה לבנה בטעם ערמונים טבעוני ללא גלוטן

ציפס בטטה לבנה בטעם ערמונים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת בטטה לבנה או כמה בטטות בטעם ערמונים לקלף לחתוך לטבעות בעובי 1 וחצי ס״מ ולקוביות של 1 וחצי ס״מ,
לחמם שמן עמוק,
לטגן עד רכות והזהבה יפה להניח על נייר סופג ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד בטטות בצבעים נחשבות מזון על ביפן)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר