לאטקעס(לביבות)תפוא משודרגות לחנוכה מבית סבתא לולה צמחוני ללא גלוטן:
לקחת 1 ק״ג ורבע תפו״א לרסק על פומפייה דקה לסחוט מנוזלים(אפשר במעבד מזון)להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 2 בצלים אחד לבן ואחד סגול מרוסקים על פומפייה דקה וסחוטים מנוזלים לערבב,
להוסיף 2 כפות קמח תפו״א 2 כפות קמח חומוס כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מלח הימלאיה שליש כפית פלפל שחור גרוס 2 ביצים לערבב לתערובת אחידה,
לחמם בסוטאג שמן חצי עמוק(1 ס״מ),
ליצור עם הידיים לביבות בקוטר 4 ס״מ בעובי 1 ס״מ להכניס לשמן החם,
לטגן משני הצדדים(עדיף להפוך 4 פעמים כל צד פעמיים לטיגון אחיד בפנים),
להעביר לנייר סופג,
להגיש עם שמנת ואו יוגורט ואו מה שאוהבים ובתאבון.
(יצא מעדן שמזכיר את בית סבתא יצאו 25 לביבות)
תפוא-משודרגות-לחנוכה-מבית-סבתא-לולה-צמחוני-ללא-גלוטן_1735209568.jpg)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.