פשטידה מהפירה של אתמול(תפוא עם בצל מקורמל ושמנת חמוצה)צמחוני ללא גלוטן:
נשאר פירה מאתמול !,
להכין פירה:לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א מקולפים בקוביות קטנות עם חצי כפית מלח הימלאיה כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן שליש כפית פלפל שחור גרוס עד רכות לסנן,
ליבש על האש 4 דקות,
להכין פירה הכי דק שאפשר,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים 1 וחצי שמנת של פעם(27%)(אפשר פחות%)מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב.
לחמם מחבת נון סטיק עם 2 כפות שמן זית,
להוסיף את הפירה מאתמול להדק,
לטגן עד הזהבה יפה להפוך בהנפה באוויר(ואו בעזרת צלחת),
לטגן את הצד השני להחליק לצלחת הגשה ובתאבון.
צמחוני-ללא-גלוטן_1732089782.jpg)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.