פשטידת תפוא קישוא אפונה ובצל מקורמל צמחוני ללא גלוטן

פשטידת תפוא קישוא אפונה ובצל מקורמל צמחוני ללא גלוטן:
לרסק על פומפייה דקה 1.250 ק״ג תפו״א לסחוט מנוזלים,
לרסק על פומפייה דקה 500 גרם קישוא לסחוט מנוזלים,
להכניס לקערת ערבוב תפו״א וזוקיני לערבב,
להוסיף כוס פירורי(לחם)קורנפלקס מתובלים ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלאיה לערבב,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים 250 גרם אפונה ו 3 ביצים לערבב לתערובת אחידה,
לקחת 2 תבניות לחם(אנגליש קייק רחבה) להכניס נייר אפייה משומן(לחילוץ קל לאחר האפייה),
להכניס את התערובת להדק לישר,
לעשות פסים עם מזלג לקישוט לזלף מעט שמן מעל,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה והתייצבות לחלץ מהתבנית,
לחתוך לפרוסות בעובי הרצוי ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול