סלט ביצים וחצילים משודרג עם מיונז חרדל צמחוני ללא גלוטן

סלט ביצים וחצילים משודרג עם מיונז חרדל צמחוני ללא גלוטן:
לבשל 6 ביצים קשות לצנן לקלף לקרר(לפחות שעה במקרר),
לחצילים:לקחת 6 חצילים קשים קלים ומבריקים(טריים ומעט גרעינים),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה לערום 6 ערמות מלח גס בגובה 1 ס״מ בקוטר של חציל(המלח יוצר תנור בתוך תנור ונותן טעם מדורה מיוחד),
לקחת 6 חצילים להניח על ערמות המלח לנקב בחלק העליון של החצילים כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות טורבו לאפות עד רכות וחריכת הקליפה לצנן,
לחתוך לחצי להוציא את ליבת החציל לנקות משחלות גרעינים אם יש,
לקצוץ את פנים החציל עם סכין עץ(מונע השחרה)לנקז נוזלים,
להעביר חצי מכמות החציל לקערת ערבוב להוסיף את הביצים מגורדות על פומפייה גסה לערבב,
להוסיף כף חרדל דיז׳ון גרגירים ו 4 כפות מיונז מלח ופלפל שחור לפי הטעם לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ