שערות ציפס ראש בצל(שורשים)לנשנוש וקישוט טבעוני ללא גלוטן

שערות ציפס ראש בצל ירוק(שורשים)לנשנוש וקישוט טבעוני ללא גלוטן:
להוציא בצל ירוק מהאדנית לנער מעודפי חול(ואו לקנות),
לקחת לשטיפה מעודפי חול ולכלוך,
לחתוך 1 ס״מ מהבצל(החלק הלבן)עם השורשים(לקצר את אורך השורשים ל 6 ס״מ לאחידות),
לערבב בקערה 3 כפות קורנפלור 3 כפות קמח חומוס מעט פלפל שחור גרוס מעט כמון ורבע כפית מלח הימלייה,
לחמם שמן עמוק,
להרטיב במעט מים לנער ולטבול את קצוות הבצל והשורשים בתערובת הקמחים(להדבקת הקמחים),
להכניס לשמן לטגן עד הזהבה יפה,
להניח על נייר סופג,
לקשט על תבשילים וסלטים ואו סתם לנשנש(הפתעה טעימה)ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ